Over ons

Hoi!

wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie de meesterbreinen zijn achter deze recensies. Daar kunnen we eigenlijk heel kort in zijn: wij zijn Tom & Cynthia.

Beide hebben we een passie voor film en beide droomden we er al lang van om filmrecensies te schrijven. Alleen kwam het er nooit van. 

Filmmierenneukers Over Ons I have a dream

Totdat Cynthia zo gefrustreerd was met de Lion King (2019) en het wel van haarzelf af moest schrijven. Dat was de geboorte van de Filmmierenneukers.

Eén van Cynthia haar filmbuddies is Tom. Dus werd hij al snel na de geboorte gevraagd om zich aan te sluiten bij haar site. Want waarom iets alleen doen als het met z’n tweeën kan? Tom was natuurlijk direct enthousiast en zodoende werken wij samen aan onze filmrecensie site!

Filmmierenneukers Over Ons Tom Cynthia

Dit doen we voor de lol, omdat het kan. Om samen onze ongevraagde filmmierenneukende mening op papier te kunnen zetten, onze frustraties (of blijdschappen) te kunnen uiten en om onszelf telkens weer uit te dagen en daar weer van te leren. 

We gaan maandelijks met ons zogenoemde “filmclubje” (wat bestaat uit ons tweeën) naar de bios. Dus je kunt hier recensies verwachten van ons samen. Maar ook van ons alleen wanneer we naar de bios zijn geweest of een film op Netflix hebben gekeken. Je vindt hier alleen recensies van recent uitgebrachte films en mét spoilers. Dus lees ze vooral pas nadat je de film hebt gezien. Of als het je niks boeit.

Welkom bij de Filmmierenneukers!